Nieuwe uitdaging: Fleet Complete

Leuk! Ik krijg veel vragen over wat ik nu precies doe en voor wie. Ben je nou tekstschrijver of marketeer? En je werkt toch als freelancer? Of toch niet? Ik ga je vertellen hoe het zit.

Afgelopen jaar heb ik bij digitaal bureau Inspire als marketeer gewerkt en ben ik als freelancer begonnen onder de naam ‘Verhalen van Kim’. Afgelopen week is die situatie flink veranderd. Ik ga vanaf januari in dienst bij Fleet Complete als marketeer en ik blijf ook in dienst bij Inspire, alleen voor wat minder uren. Daarnaast werk ik inderdaad als freelancer.

Waarom die combinatie? Waarschijnlijk een vanzelfsprekende reden, maar ik wil qua inkomen graag vastigheid. Daarnaast werk ik nu als marketeer voor twee ontzettend toffe bedrijven waar ik me heel verbonden mee voel. Ik vind het freelancen naast een vaste baan een ontzettend mooie aanvulling, omdat het mij de mogelijkheid geeft om bij allerlei verschillende organisaties even binnen te kijken. Dat geeft mij de kans om steeds bij te leren en het beste van verschillende werelden te combineren. In mijn ogen maakt mij dat een betere marketeer én tekstschrijver.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s